Here we go

2011-04-18 @ 00:19:26

Då var det dags igen för en ny vecka på jobbet. "Tjoho" tänker alla som tjänar mycket, "Neeeeeej" Tänker alla som jobbar med något dom hatar och inte vill jobba med igen.
Själv är man lite mittemellan, tänker "Jahapp" och fortsätter se How I Met Your Mother och i sin tröga hjärna tänker man att det är lugnt, "Bara ett avsnitt till" Jag börjar ju sent imorgon..... Jo det är ju intelligent känner man när man släpar sig till jobbet, har druckit 356 koppar kaffe, spetsat det med amfetamin och jetbränsle men fortfarande är trött för att man satt uppe alldeles för länge och kollade på How I Met Your Mother dagen innan.

Men men, ett avsnitt till och sen blir det sängen.

Hörs!/J

Goodnight retards, wherever you are

2011-04-11 @ 00:15:15

Nu är det så dags för mig att stänga ner datorn för idag, tänkte bara avsluta med att förgylla er natt med lite mer fascinerande inlägg och visdom i bloggformat.

.
Ny blogg, nya regler? Nej, fortfarande mina regler vilket innebär att jag hatar 99,99% av befolkningen och anser att alla bloggare med några få undantag borde skjutas. Tror jag ska öka trafiken till min blogg genom att börja använda mig av ord som sex, naket, porr osv osv så att jag toppar alla google sökningar som görs av kåta och desperata killar.
.
Fatta hur besvikna dom kommer bli när dom googlar efter typ nakna fjortisar och hamnar i helveteshålan som är min blogg istället? Det här kan bli ett jävligt intressant experiment och ett lämpligt straff för alla som fördriver sin tid med att surfa porr istället för att stå vid löpande bandet i fabriken ochbidra till vårt samhälle i sann kommunistisk anda.
.
Det var allt för mig!
Ses!/ J

Best of Antidetmesta

2011-04-10 @ 21:19:37

Här och där kommer jag att kasta in några olika inlägg från min tidigare blogg. Det är inlägg folk har uppskattat eller hatat extra mycket. Så luta er tillbaka och njut.

.
.

PER "MOTHERFUCKING" GESSLE

Då var det den här tiden på året igen. Nej, det är inte dags att köpa en bröllopspresent till Jennifer Lopez, igen utan det är nu sommaren börjar nalkas och jag med fasa inväntar vilken jävla skitlåt med Per Gessle som ska segla upp som  "Årets låt" eller "Årets sommarplåga" för tyvärr är det ju så det kommer att bli. Varje jävla år så kommer han ut med någon skitlåt som är skriven på en kafferast med nödrim som skulle få svensk hiphop att generat gömma sig i ett hörn med en skylt på bröstet där det står: "Till och med vi drar gränsen här!".

Ytligare och mer intetsägande texter går ju inte att hitta, det skulle bli djupare om du bad Blondinbella skriva poesi eller om Ebba von Sydow skulle skriva sin självbiografi. Till alla er som tycker att: "Gessle är ju svensk sommar" vill jag bara säga att ni är idioter och det är tack vare er som vi får stå ut med skiten varje år!

Hade ni varit någorlunda normalt fungerande samhällsmedborgare så hade ni valt att inte köpa skivor som heter mazarin och handlar om spegelbollar och att han knyter sina skor och sen fäller upp sin krage så att den blir stor. Inte nog med att ni betalar pengar för att plågas i era hem, ni betalar ännu mer pengar för att se skiten live! Det är ju några timmar jag hellre skulle tillbringa med kinesisk vattentortyr än att stå och tralla med i shalalalalala låtar.

Vill bara avsluta med några citat från några av Gessles stora hits, läs dessa och hör gärna av er om ni på något sätt kan försvara att ni har köpt en skiva eller en biljett för att se honom live!

Jag sitter och gungar
Jag sitter och gungar
Fram och tillbaka
Vill du vara med?

Na na na na
Heeej
Jag tänker alltid på dej
när sommaren slår ut
La na na na na
La na na na na

Jag knyter mina skor
Jag fäller upp min krage så den blir stor
Jag går omkring funderar på var hon bor, och vad hon gör

Det verkar som om stan, 
sett annorlunda ut mest hela dan

Detta gott folk, klassas av många som svensk musikhistoria och som smultronen i svensk musik. Han har tjänat en 3-400 miljoner på denna skit och han kommer aldrig att sluta!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni har allvarliga problem som lyssnar på detta!

Vad är nästa steg? Att Roxette gör comeback? Visstihelvete det har ju redan hänt, inte heller mitt fel!

Peace out!

When I grow up (part 2)

2011-04-10 @ 01:20:47

Nu tänkte jag ta ett par minuter och fortsätta planeringen av mitt blivande yrke enligt uteslutningsmetoden.



Modedesigner:
Känns väl inte riktigt som min grej va? Jag har ju faktiskt mer än 1% manligt DNA vilket inte verkar vara tillåtet i den industrin även om man råkar ha snopp. Sen gillar jag inte andra killars snoppar heller så där var det ju verkligen kört för min del. Men det är ett spännande jobb, man kastar ihop några tygbitar och klistrar på några jävla paljetter och har då skapat ett mästerverk.

Frisör:
Se ovan.

Skåning:
Vet inte om det klassas som ett jobb att vara skåning men borde verkligen vara det. Tänk er själva att tvingas gå runt och prata totalt obegripligt, en majoritet av folket vill ge bort er till Danmark och ni har fått för er att Malmö FF är gudomliga bara för att Zlatan minsann är från Malmö. Det känns väl mer som ett handikapp än en merit om du frågar mig. Zuper Zlatan som Aftonbladet kallar honom...... Det är väl med rosengårdisk stavning eller nåt.
.
Det var väl allt från mig just nu. Fortsätt följa bloggen för mer "intressanta" och "spännande" inlägg.-
Hörs!/ J

Bloggin on to da top

2011-04-09 @ 18:02:14

Min målsättning med den här bloggen är helt enkelt, världsherravälde. Jag tänkte använda bloggen som en plattform för att få en majoritet av svenska folket till att rösta fram mig som envåldshärskare och diktator. Det kommer nog funka skulle jag tro. Jag har rätt långt gångna planer på vad som skulle hända om jag tog över landet. Mer om det i ett senare inlägg men en liten hint: Det kommer att innefatta, Per Gessle, någon typ av vapen och en kista.

Ses!/ J

Money, money, money

2011-04-09 @ 14:01:16

Idag kan man läsa i Expressen om en rättegång som just nu pågår. Kort sammanfattat: En svinrik tant har gett över 3miljoner kr till en SPÅTANT och hon är nu anmäld för bedrägeri. Spådamen försvarar sig med att : "Ingen kan se framtiden, det vet ju alla" och gör liksom sig själv rätt så arbetslös där.




"Gud vad hemskt" är säkert din första tanke, "skyll dig själv,idiot" är min. Hur FAN kan man ge en spåtant över 3!!!!!!! miljoner kr för att hon ska berätta vad som kommer att hända i framtiden? Utan att fråga om nästa veckas lottorad? Det är ju det som är det bästa, om man nu verkligen kan spå framtiden, varför är inte dom tanterna Aftonbladets nya spelexperter? Eller vädertanter i tv? Eller ekonomireportrar? Nej dom sitter bakom nåt jävla draperi i nåt cirkustält och bränner rökelse..... Känns ju jävligt förtroendeingivande. Är ju ungefär som att ta aktietips från den där alkisen du passerar varje dag på väg till ditt jobb.


FAN vad trött jag blir på människor som uppför sig som idioter, blir behandlade som idioter och sen klagar??? Det är ju så att man bara vill skjuta dom.


Ses! / J

Euroshit

2011-04-08 @ 15:30:23

Jag är väl lite naiv och dum i huvudet men tänkte: "Skurmedel som skurmedel" och köpte Euroshopper. Fine, allt gick jävligt bra när jag skurade, sen har ju jag alzheimers så glömde skurvattnet i hinken i några dagar. Cp jag lyfte nyss på samma hink och en våg av vatten mötte mig. UR BOTTEN PÅ HINKJÄVLEN. Alltså, det har gått hål på hela jävla botten? Känns ju säkert att skura med, golvet ger väl vika snart oxå. Jävla billig jävla Euroshoper skit jävla fan.

Seriöst, tsunamin hade INGENTING att sätta emot den jävla våg av smutsigtjävla skurvatten som sköljde över mig och mitt golv.
FAN
Typ det där möttes jag av. Jävla helvete

Friday

2011-04-08 @ 12:44:07

Fredag........... Det är nu alla har långa diskussioner om hur "PEPP" dom är för ikväll och så vidare. Jag känner mig lätt ointreserad. Jag har aldrig varit den som gillar att stå i baren och bli dräggfull bara för att försöka dra hem en tjej du aldrig någonsin skulle ens tittat på i nyktert tillstånd, ni vet en sån där tjej som har ett kilo lösviktsgodis i handväskan "Om hon blir sugen" eller en som i vanliga fall hade passat bättre på en beryktad gata i Stockholm.....

Ser fram emot en kväll med schysst umgänge och någon normal människa istället.



Nej, nu ska jag nog glida vidare i vardagen.......
Ses!/ J

When I grow up (part 1)

2011-04-06 @ 13:18:26

Vad ska man bli när man blir stor? Jag har bestämt mig för att göra en lista på yrken jag INTE skulle passa med att ha och sen ta något av de få saker som faktiskt blir över.

Rappare:
Har på något sätt svårt att se mig själv som rappare. För det första är jag vit, jag VET att Eminem är vit men han är ju lika mycket rappare som en vit dvärg är basketspelare. För det andra så hatar jag nödrim, Per Gessle och hiphop är väl de två områden där det används flitigast.
Läkare: Jag HATAR blod och människor så jag tror inte att det skulle funka så bra. Det skulle väl kunna funka om man bara fick dom där roliga fallen typ: "Svalde en glödlampa medan jag onanerade" och "Fastnade med snoppen i ett sugrör när jag ville prova hur det känns att stoppa in den i nåt" För då har man ju nåt kul att berätta på fester och även festliga klipp att lägga upp på Youtube men förutom det så, nej.
Basketspelare: Jag är vit och kort, så jag är lika mycket basketspelare som Eminem är rappare.
Kommer att fortsätta denna unika lista vid ett senare tillfälle så ni får försöka behärska er tills dess, även om jag vet hur svårt det kommer att vara.
Ses! / J

From and with you

2011-04-05 @ 11:59:24

Svenska låtar blir roligare när man översätter titeln till engelska......

Men men, är inte det lite skönt att alltid när något tv program ska vara lite glatt och gulligt så har dom alltid lagt låten "Från och med du" i bakgrunden?. Min fråga blir ju; Har dom ens lyssnat på texten?
Det är ju för fan en riktigt tragisk låt, the ultimate break up song eller något sånt. För om du lyssnar på texten, mer än bara "Går och röker samma Marlboro" vilket verkar vara den enda textrad folk lyssnat på så återfinns ju följande textrader:
"För en minut sen var du min, en tredjedel av den jag var går hem. För en är krossad, en är din. Det här är slutet på vår film."
"Jag minns varenda scen ifrån vår film"

"Står inte ut, står inte ut. Ett år försvinner utan ljus. Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur."

"Och i din port har ingenting förändrats utom just på din, för bredvid ditt namn står ett namn till."

Jojo, det är ju positivt och glatt. För fan, lite seg elgitarr och gnällig sångröst ifrån att vara Kent. Plocka fram rakbladen gott folk.
Hörs!/ J

Welcome to hell

2011-04-03 @ 13:43:14

Då var det dags.


Har känt att min förra blogg tråkade ut mig en del.  ( http://antidetmesta.blogg.se )
Så nu är jag tillbaka på en ny blogg, beredd att återigen angripa världen med hjälp av mitt vassa tangentbord och mitt skarpa sinne. Men för det mesta är jag bara trött så förvänta er inte att den här bloggen kommer att uppdateras var femte sekund med små tips om mode och dagens outfit. Det kommer garanterat att vara fritt från alla typer av "Hissar och dissar" inlägg.


Men är du en stackars sate som hatar världen, är bara ett vapenköp i från att göra en Columbine och inte har några vänner. Då kommer du nog trivas här. Till alla er andra, det är ni som är konstiga, det är jag som är normal.
Hej svejs! / J