Still alive

2011-07-06 @ 16:18:07

Lever fortfarande, kan bara finnas två skäl till detta: Ett: ingen från Al-Qaida läser min blogg eller två: Dom har humor. 

Eftersom alla människor i hela världen läser min blogg så måste det ju vara det senare. Oj, jag skrev Al-Qaida, undrar hur många watchlists jag hamnar på nu...... Jobbigt läge, men då har ju SÄPO något roligt att läsa på arbetstid samtidigt som dom kan motivera att dom läser min blogg för att det hör till jobbet. Mer än man kan säga om Eniro, eller hur "Anna"?

Nä, nu ska jag nog gå ner på stan och se om det finns några biljetter kvar till Eric Saades spelning. Jag tänkte nämligen börja ge bort pengar till välgörenhet och att ge honom några kronor känns rätt. Kan ju inte vara många som köper hans platta. 

Hörs!/ J

Just a thought

2011-07-05 @ 12:00:11

Dagens tanke handlar om alla dessa extremister som finns därute och just idag handlar det om muslimer. (Oj skrev muslimer och kommer skriva terrorister snart, Hej SÄPO, FBI, NSA, CIA och alla andra som läser just nu)

Lars Vilks, ni vet den där dåren som ritade karikatyrer på Mohammed? Han är ju för alltid förföljd och utsatt från hot från i stort sett varenda terroristgrupp som finns inom Islam. Min fundering blir ju nu, var går gränsen för vad som är okej? Om jag slänger ihop någon liten paintbild och hävdar att det är Mohammed, spränger dom min lägenhet då? Eller finns det någon gräns? Det skulle ju vara lite kul att testa......

Here it goes.


Pleeeeeeease don't kill me 

/ J

dunkdunkdunkdunkdunkdunk

2011-07-01 @ 23:59:32

Fan min granne har varit tyst ikväll, fram till nu..... Satt lugnt och kollade på tv när helt plötsligt min ena vägg kom flygades genom vardagsrummet och krossade så när mitt söta lilla huvud. Enda anledningen till att jag klarade mig var att jag har sett Band Of Brothers en gång för mycket så har alltid ett hål i golvet som jag kan dyka ner i. Trodde först att det var en granatattack men var bara grannen som drog på basen på sin lilla ljudanläggning. 

Så nu har jag vågat mig upp ur hålet, har tagit på mig hjälm och skottsäker väst och ber till Gud att han inte drar upp basen samtidigt som jag tar en näve chips. Dom kommer ju att flyga genom rummet v tryckvågen från hans bas och spetsa mig mot en vägg. Så uppdaterar jag inte på typ två år så kan ju nån komma förbi och plocka ner mina inte så mysiga rester från väggen.

Kul att han röker ute också, och att dom tycker att en trappuppgång är ett bra ställe för högljudda bröl, det piggar upp. Trappuppgången blir som en magafon som blåser ut trumhinnorna.

Nu tror ni säkert att jag är nån galen tant som bara klagar på grannarna men se det är jag inte. Jag har egentligen inget emot att grannarna för oväsen, men förihelahelvete nån jävla måtta får det finnas för fan.

/J