dunkdunkdunkdunkdunkdunkdunkdunkdunkdunk

2011-05-21 @ 01:23:00

Min granne håller fortet även den här helgen. Känns bra att om jag någonsin skulle få en stroke eller något sånt så jag typ blev en grönsak och inte visste vilken dag det var så skulle jag ändå kunna hålla koll på vilka dagar som var fredag och lördag:)

.
Fan vad jag älskar techno på hög volym, snäppet bättre är ändå när han varvar det med lite reagge, då blir basen ännu lite tydligare när den penetrerar min vägg och spränger min trumhinna. Helt jävla värdelöst, först lungcancer sen ska man bli döv oxå? Jävlagrannejävel..
.
Ska börja sno hans elräkning ur postlådan varje gång den kommer, sen när dom stänger av hans el kan han ju försöka blåsa på med sin enorma ljudanläggning på helgerna. Victory shall be mine.
.
Hörs! / J

My addiction

2011-05-20 @ 23:54:33

Har kommit fram till att How I Met Your Mother inte är bra för mig. Jag är alldeles för beroende och serien har gått alldeles för många varv i min DVD spelare. Känner mig som en knarkare som väntar på droger när jag hela tiden kollar om säsong 6 kommit ut ännu..

.
Det är illa men det måste ändå vara den bästa tv-serie som gjorts, någonsin. Den har typ allt, framförallt min dåliga humor. Eller min humor är ju asgrym, det känns inte som att det är mitt fel att inte världen förstått det ännu. Jesus slängde dom upp på ett kors och Petra Mede får göra tv så känns inte som mitt fel att världen inte fattar.
.
På tal om Petra Mede, (alltså värdelösa människor som syns i tv om du inte hängde med), syns inte Filip och Fredrik förvånansvärt lite nu för tiden? Jag menar typ 25 timmar i veckan på femman? Det är ju nästan så man hinner sakna dom.
.
Out! / J

Deathsick

2011-05-17 @ 11:31:44

Jag är tydligen sjuk..... Hade typ Lungcancer/lunginflammation/kikhosta/halscancer/hjärncancer och lite till. En förkylning skulle väl en tjej kalla det men ändå. Sjuk som fan är jag och det är på egen risk man springer in i mig inom de närmaste åren.

Det är fan den officiella tycka synd om mig dagen idag. Jag är SJUUUUUK. Sen vill jag passa på att rikta ett stort tack till min syster som utbildar sig till sjuksköterska men glöööööömde nämna att testet för kikhosta innefattar en pinne som körs upp i hjärnan och rör runt lite. Hon GLÖMDE nämna det, känns ju jävligt bussigt.
Hon ska fan få. Min hjärna kommer spöka för dig om jag avlider av alla mina sjukdomar.
Out! / J

Update 2.0

2011-05-16 @ 10:25:00

Varför gnäller folk på min uppdatering?? Jag är ju så jävla aktiv som man kan bli. En riktig bloggfantom if you must know..

Min blogg är fan mer aktiv än hjärncellerna på Stephen Hawking, mer aktiv än Bill Gates pengaräknare, mer aktiv än en femåring som ska sova, mer aktiv än...... Allt du kan komma på.
Så käften
/ J

I will never surrender

2011-05-15 @ 15:27:00

Kan man dö av lungcancer? Isåfall har jag nog inte lång tid kvar att leva. Har hört att det kan vara farligt men det är ju chips också...och pommes frites och sprit och godis och Coca Cola och allt annat. Äh, lite lungcancer har nog ingen dött av så jag rockar vidare i min lilla värld.

/ J

Saade och Eurovision

2011-05-15 @ 14:16:23

NU RÄCKER DET!!!

Aftonbladet har på sin löpsedel : "Vi har återupprättat Sveriges heder" Vänta nu här? VA? Heder i vadå?
Vi går snabbt igenom det här: Han FÖRLORADE mot AZERBADJAN och Italien, när Sverige torskade mot Vitryssland i hockey hade AB löpsedeln: "De förråde sitt land" Det känns som mer passande.
"Men han kom ju trea" Tänker du nu, fast du egentligen bara tycker att han är snygg. Om bajs tävlar mot bajs så är ju vinnaren bara bäst bland bajs, inte bäst i hela jävla världen. Carolina Kluft var bäst i sjukamp, halvbra i sju grenar alltså, när hon sen tävlar bland folk som är bra på EN gren suger hon mest i hela världen.
Ta av dig flaggan, du har INGENTING att vara stolt eller glad över. Men lycka till med din "karriär" som skulle "ta fart" internationellt efter en så här bra placering. Ses i Bingolotto.
/ J

Eye For An Eye

2011-05-15 @ 11:54:00

Läste i Aftonbladet om en tjej som fick ansiktet förstört genom att en kille kastade syra i hennes ansikte efter att hon inte ville gifta sig med honom...... Domstolen har nu bestämt att straffet blir: Att hon får hälla fem droppar syra i hans ÖGON... Givetvis har alla gnällt och klagat om det här men jag kan tycka att det borde införas på fler ställen.

.
Jag tror att vi skulle kunna få bort Gessle... Han började ju lira under 70 talet, om han som straff får lyssna på SKIT i 30 år som straff för det han gjort så blir det nog ett bättre samhälle. Tror ju att vi skulle få bort vissa brott i samhället, om du bränner ner nåns hus, bränner han ner ditt, det kan bli ganska spännande.
/ J

Dunk Dunk Dunk Dunk Dunk Dunk Dunk

2011-05-15 @ 00:58:00

Precis så låter det hela nätterna på helagern i min lägenhet. Är det för att jag ÄLSKAR att spela hög, skitdålig techno? Nej. Är det för att jag har en granne som förmodligen är helt döv? Ja. Om han nu ska störa mig helgnätter och förvånansvärt många vardagar också, kan han inte spela bra musik iallafall? Faaaaaaan. Ska köpa en jävla monster stereo och bara spela dansband och skit. Payback's a bitch

/ J

HIMYM

2011-05-14 @ 21:08:25

Det här är humor, punkt slut.

/ J

Hosting the night away

2011-05-14 @ 20:38:50

Någon som sett mina lungor? Ingen?

.
Trött jag är på det här. Jag går runt här i lägenheten och hostar som en 109 årig gubbe som testat åka vasaloppet. Fy faaaaaan. Lungcancer är bara förnamnet på hur jag mår. Men samtidigt blir jag lite imponerad av min egen självironi och total brist på verklighetsuppfattning... Jag hostar som ett psykfall, gnäller om hur dåligt jag mår, hostar upp en lunga blandat med något slemaktigt, fem minuter efter det tänder jag en cigg. Det mina damer och herrar är ren och skär idoti. Välkommen till min värld
/ J

Men fuck you all :D

2011-05-10 @ 21:55:14

"Du uppdaterar för sällan", "Du måste uppdatera oftare", "Gnäll gnäll gnäll och lite mer gnäll"

Jag uppdaterar väl för fan när jag känner för att uppdatera. Nu börjar det snart bli dags att angripa folk fysiskt. Eller iallafall utamana dom på en duell i sann "De tre musketörerna" anda. Du, jag, varsin värja och sen kör vi. Fatta hur tiden har sprungit ifrån allt som är coolt? Att utmana någon på duell måste ju ha varit the shit. Det är något jag saknar i dagens samhälle, om någon irriterar en borde man faktiskt kunna få utmana den personen på duell, vinner jag blir jag lycklig för jag slipper personen och förlorar jag slipper jag också den personen. Win-Win om du frågar mig.